fbpx

Dobro došli u raj zdravih poslastica!
Naša strast je stvaranje ukusnih poslastica koje će vas oduševiti, a istovremeno brinemo o vašem zdravlju. Naša ponuda obuhvata fantastične sirove kuglice i praline od belgijske čokolade bez šećera.

Prirodno i zdravo
Naši proizvodi se prave od pažljivo odabranih sirovina, a sve bez upotrebe šećera. Na taj način osiguravamo da uživate u slatkoći bez griže savesti.

Raznolikost ukusa
Upustite se u svet različitih ukusa i tekstura koje nudi naša kolekcija. Bilo da volite orašaste ili čisto čokoladne note, imamo nešto za svakoga.

Pozdravljamo sve prehrambene opcije
Bez obzira da li ste vegani, bezglutenski ili jednostavno želite zdraviju alternativu konvencionalnim čokoladama, naši proizvodi su prijateljski nastrojeni prema svim prehrambenim opcijama.

Ručno izrađeni sa ljubavlju
Svaka kuglica i pralina je pažljivo ručno izrađena kako bismo vam pružili najbolji kvalitet i ukus. Naša strast prema čokoladi odražava se u svakom zalogaju.

Pružite sebi slatku radost bez krivice
Naša misija je da vam omogućimo da uživate u čarima čokolade bez brige o šećeru i lošim uticajima na zdravlje. Započnite svoje putovanje prema zdravim slatkim užicima danas!

Pronađite nas
Posetite našu prodavnicu i otkrijte našu ponudu zdravih raw kuglica i pralina sa belgijskom čokoladom bez šećera. Vaša sreća i zdravlje su nam na prvom mestu.

Za sve dodatne informacije obratite nam se putem kontakt forme na našem web sajtu ili porukom na nekoj od društvenih mreža.

Cena čokolada bez šećera je 1200RSD – 200g / Cena pralina bez šećera je 1800RSD – 320g / Cena RAW kuglica je 1200RSD – 300g