fbpx
 

Uslovi kupovine

Poštovani,
Uslovima kupovine definisana su pravila koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca naših proizvoda na veb sajtu „cakemake.rs“.

Naručivanje
Proizvodi se naručuju putem korpe i neopozivi su. Ukoliko prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda, a  o tome će obavestiti Kupca e-mailom (telefonom) sa naznakom isporuke preostalih proizvoda. Sa isporukom tih proizvoda poslaće Kupcu e-mail u predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.

Dostava
Dostava se vrši u roku od 2-3 radna dana.

Plaćanje
Proizvode koje želite da kupite putem sajta “cakemake.rs”  plaćate  pouzećem.

Korišćenje sajta
Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja sajta “cakemake.rs”  isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost. Korisnicima sajta “cakemake.rs”  strogo je zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa (robota, crawlera, spidera) radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja ili usporenja sajta. Nedozvoljeno korišćenje sajta “cakemake.rs” iz prethodnog pasusa smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

Opšti uslovi
Nakon prijema narudžbe putem sajta “cakemake.rs”, prodavac je obavezan da izvrši potvrdu putem telefona ili e-maila. Nakon potvrde narudžbine od strane Kupca, ista je neopoziva. Prodavac se obavezuje da naručene artikle isporuči neoštećene i u predviđenom roku. U slučaju bilo kakve promene Prodavac je dužan da obavesti Kupca prilikom telefonske potvrde narudžbine. U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni prilikom telefonske potvrde narudžbine.

Politika u vezi sa vraćanjem robe i povraćajem novca za poručene proizvode
Proizvodi koji ne odgovaraju specifikacijama navedenim u opisu proizvoda mogu se vratiti, uz navedene informacije o prirodi i stepenu nepoklapanja sa specifikacijama. Troškove transporta snosi Kupac, osim ukoliko u opisu ponude nije navedeno drugačije.
www.cakemake.rs neće ni u kom slučaju snositi troškove transporta proizvoda kupljenih na sajtu, a sva pitanja vezana za troškove dostave ili vraćanje robe možete dobiti na našim kontaktima.

Reklamacije
U slučaju bilo kakvih problema možete nas kontaktirati putem e maila office@cakemake.rs ili telefonom na 060 6762000

Kontakt: 

„Cakemake Torte & Kolači“
Čačanska 13 14000 Valjevo, Serbia
SRBIJA
Email: office@cakemake.rs

Garancija kvaliteta
“cakemake.rs” garantuje za kvalitet svojih artikala. Svi artikli su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, a sve troškove zamene snosi “cakemake.rs”. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom. Da bi se izbegli nesporazumi, prilikom isporuke dužnost Prodavca i Kupca je da izvrše pregled proizvoda i da ukažu na eventualna mehanička oštećenja, u kom slučaju će proizvod biti zamenjen. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće  upotrebe.

Tačnost informacija
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Informacije na ovom sajtu mogu biti nepotpune ili zastarele. Mi ne prihvatamo odgvornost za tačnost podataka na ovom sajtu.

Odgovornost
Mi ne prihvatamo bilo kakvu odgovornost za primljene porudžbine ili isporučenu robu osobama mlađim od 18 godina.

Saglasnost i promene uslova
Kupac je obavezan da pre kupovine putem veb sajta “cakemake.rs” pročita ove Uslove kupovine. Prodavac se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani. Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim Uslovima kupovine na ovoj strani.

Hvala Vam na ukazanom poverenju.